در رسانه | مدارس پاتوق سالمندان می‌شود

رئیس سازمان بهزیستی کشور از اجرای «طرح سلام» در مدارس خبر داد و گفت: بر اساس این طرح، پس از پایان کلاس‌ها، مدارس به پایگاهی برای حضور سالمندان و بازنشستگان، ارائه خدمات غربالگری و مهارت‌آموزی رایگان به کودکان و اجرای برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی برای اهالی محله تبدیل خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، سید جواد حسینی عصر امروز در آیین افتتاح «طرح سلامت اجتماعی محله‌محور (سلام)» در یکی از مدارس خانمیرزا گفت: طرح سلام در مدارس اجرا خواهد شد و مدارس پس از ساعات آموزشی به پاتوقی برای سالمندان و بازنشستگان آموزش و پرورش تبدیل می‌شوند تا اوقات فراغت با کیفیت‌تری را تجربه کنند. رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: در قالب این طرح، کودکان به صورت رایگان غربالگری، استعدادیابی و آموزش مهارت‌های مختلف دریافت می‌کنند، همچنین طرح توانمندسازی مبتنی بر پنج محور اصلی، تمامی افراد محله به‌ویژه افراد دارای معلولیت را تحت پوشش قرار خواهد داد.

غربالگری چشم و اهدای عینک رایگان

حسینی از حضور انجمن اپتومتری ایران در این طرح خبر داد و گفت: غربالگری رایگان چشم برای همه افراد محله انجام می‌شود و کسانی که نیاز به عینک دارند، به‌ویژه دانش‌آموزان، معلمان و بازنشستگان، به صورت رایگان عینک دریافت خواهند کرد.

مدرسه؛ کانون تحول فرهنگی و اجتماعی

وی ادامه داد: در صورت تقاضای اهالی، تعاونی محله‌محور نیز در کوتاه‌ترین زمان راه‌اندازی خواهد شد و باشگاه کارآفرینان جوان در مدرسه مستقر می‌شود. رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به نقش ویژه مدرسه در تحول جامعه خاطرنشان کرد: مدرسه بالاترین سطح تقاطع ارتباطی جامعه و حکومت است و در ۲۸ کشور جهان، مدارس به عنوان مراکز خدمات اجتماعی برای مردم فعالیت می‌کنند. وی تأکید کرد: اگر مدرسه در جامعه و جامعه در مدرسه تجلی پیدا نکند و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که بر نقش مدرسه به عنوان کانون فرهنگی، اجتماعی و تربیتی محله تأکید دارد اجرا نشود، جامعه به پیشرفت و سعادت دست نخواهد یافت.

کد خبر 150328

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 17 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد